Slide

Kissahoitola

Kissahoitola ja sen yhteydessä toimiva lemmikkihoitola on koirahoitolasta erillinen hoitolarakennus. Erillinen hoitolarakennus mahdollistaa rauhallisen ja viihtyisän hoitojakson. Ympäristön viihtyisyys mahdollistaa myös nopean sopeutumisen hoitolarytmiin, joka vähentää lemmikkisi stressiä hoitojakson aikana.

Hoitola on varustettu omalla ilmastointijärjestelmällä joka takaa hoitotilan ilmanlaadun puhtauden. Kissahoitolan lattiat on päällystetty epoksiidilla, joka mahdollistaa korkean hygieniatason ylläpidon. Lisäksi jokainen eläinhoitotila on varustettu omalla ilmastoinnilla, joissa on omat tulo- ja poistoilmaventtiilit. Jokaisessa kissatilassa on myös turvallinen omalla termostaatilla säädettävä kattolämmitys.

Eläinhoitotila kokonaisuudessaan mahdollistaa yksilöllisen hoidon, mikä on tärkein tekijä laadukkaan ja turvallisen hoitojakson onnistumiselle.

Eläinhoitotilat on suunniteltu erityisesti ottaen huomioon eläinlajit, jotka tarvitsevat hoitotilassa korkeutta toteuttaakseen lajinomaista käyttäytymistä. Hoitotila on varustettu suurella turvakarkaistulla lasiliukuovella joka antaa tilalle valoisuutta ja luo viihtyisän toimintaympäristön lemmikillesi. Kissahoitolassa on myös keskuspölynimuri joka edistää oleskelutilojen yksilöllistä puhdistamista.

Valaistus on päiväsaikaan tehokasta mutta yöaikaan kytkemme himmeämmän yövalaistuksen. Radio soi taustalla rauhoittavasti ympärivuorokauden.

Mahdollisimman onnistuneen hoitojakson varmistamiseksi suosittelemme tuomaan mukana lemmikillesi:

  • Makuualusta tai kuljetusboksi
  • Leikkikaluja
  • Ruokakupit ja juomakuppi
  • Muuta lemmikillesi tuttua

Hoitojaksoon sisältyy:

  • Ruoat (kuiva sekä purkkiruoka)
  • Kissoille hiekka
  • Muille lemmikeille tarvittavat kuivikkeet ja alustat

Lemmikkihoitola soveltaa pieneläinten osalta päiväohjelmaa lemmikin luontaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.