Slide

Koirahoitola

Koirahoitolan jokaisella hoidokilla on oma tilava ja viihtyisä sisätila. Koirat käyvät ulkona joko omassa juoksutarhassa tai henkilökohtaisesti ulkoilutettuna, yksilön toimintakyvystä riippuen. Missään vaiheessa vieraat koirat eivät ole fyysisesi kontaktissa keskenään, vaan joka tilanteessa on ainakin verkko välissä suojana. Ulkotiloihin päästään suoraan sisätilasta aukeavan oven tai luukun kautta. Ulkoilutusvuoroja on kuusi, ja ne jakaantuvat klo. 07 – 22.00 välille tasaisesti.

Ammattimaiseen toimintaan ei kuulu majoittaa hoidokkeja ulkotiloihin, koska niiden hyvinvointia ja turvallisuutta ei kyetä ulkotiloissa takaamaan. Tilat ja hoitosuunnitelma on laadittu siten että ne soveltuvat myös kaupallisten ja kuluttajasuojallisten vastuiden hallintaan. Tarttuvien tautien ennaltaehkäisy ei onnistu ulkotiloissa, koska ennaltaehkäisevään työhön kuuluu vähimmäisvaatimuksena vesipesu ja desinfiointi jokaisen hoidokin jälkeen.

Ulkoilutarhat

Ulkoilutarhat ovat nostettu vettäläpäisevällä kivimassalla ylös, joten tarhat pysyvät kuivina kaikissa olosuhteissa. Rakenteesta johtuen vesisateet ovat vain hyväksi tarhojen puhtaudelle koska vesi virtaa vapaasti läpi ja samalla huuhtelee kivimassan. Pintakivenä käytämme 2 – 6 mm pestyä luonnonkiveä, joka tuntuu mieluisalta koiran tassussa. Ulkotarhoista poistamme jätökset jokaisen ulkoilutusvuoron jälkeen. Koirahoitola palvelee Kiimingissä, joka on Oulun kaupunginosa kuusamontien varrella.