Slide

Päiväohjelma

Hoitolassa työskennellään kahdessa vuorossa 07-14 ja 16-22 välisinä ajanjaksoina. Asiakkaita otetaan vastaan ja luovutetaan aamulla 07-10 välillä ja illalla 16-19 välillä. Muina aikoina poikkeustapauksissa erikseen sovittavana aikana.

Aamulla klo 07-10

Käytämme koirat kahdesti ulkona ja annamme aamuruuan sekä mahdolliset lääkitykset. Siivoamme pikaisesti hoitopaikan. Samalla ajanjaksolla otetaan vastaan uudet asiakkaat ja luovutamme lähtevät.

Aamupäivällä/päivällä klo 10-14

Käytämme koirat pitemmällä jaksolla ulkotarhassa tai kävelylenkillä koiratyypistä ja tarpeista riippuen. Tällä välin eläintenhoitaja poistuu useasti hoitola-alueelta ja on pitempiaikaisesti eri työtehtävissä, joten hän ei pysty suorittamaan jatkuvaa asiakaspalveluseurantaa. Hoitopaikat siivoamme perusteellisemmin ja muut ei-akuuttia vaativat hoidot suoritamme asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

Iltapäivällä klo 14-16

Koirien päivälepo.

Alkuillasta klo 16-19

Käytämme koirat kahdesti ulkona ja annamme iltaruuan sekä mahdolliset lääkitykset. Samalla ajanjaksolla otamme vastaan uudet asiakkaat ja luovutamme lähtevät.

Illalla klo 19-20.30

Hoitola jatkaa perusteellisempaa siivousta ja eläinten hoitoa.

Myöhään illalla klo 20.30- 22.00

Käytämme viimeiset iltakäytöt ulkona ja tarkistamme eläinten kunnon sekä hyvinvoinnin. Toimien loputtua sytytämme hoitolassa yövalot, mikä auttaa eläimiä rauhoittumaan yön ajaksi. Hoitolassa on keskusradio auki ympärivuorokauden, mikä rauhoittaa eläimiä ja lieventää ulkopuolisiin ääniin reagointia.

Hoitola soveltaa pieneläinten osalta päiväohjelmaa lemmikin luontaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.