Slide

Kuljetus

Palveluumme kuuluu myös pieneläinkuljetus erillisen sopimuksen mukaan. Lemmikki voidaan noutaa asiakkaalta sekä palauttaa takaisin sovittuna ajankohtana.

Pieneläinkuljetus ja kalustoon kuuluva häkki on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa eläimen kokoa ei voida ennakolta tietää. Häkki on muunneltavissa siten, että kuljetettavaksi voidaan ottaa suurikokoinen koira ja pienikokoiselle koiralle tila voidaan pienentää.

Tilojen muunneltavuus on olennaisen tärkeää koska mahdollisissa kolaritapauksissa eläimen vapaa lentomatka vaikuttaa sen mahdollisuuksiin selvitä hengissä kolarista. Häkki on pultattu kiinni korirakenteisiin joka takaa myös kuljettajan turvallisuuden.

Auto on varustettu ilmastoinnilla, mikä estää liiallisen kuumuuden muodostumista kuljetustilaan. Lisälämmityslaite, joka säätyy automaattisesti sitä ohjaavan termostaatin avulla, takaa riittävän lämpötilan kylmillä ilmoilla. Lisälämmityslaitteen lämmönlähteenä toimii webasto, joka toimii myös auton ollessa pysähtyneenä. Auto on lämpöeristetty ja tilojen pintamateriaali on desinfioitavissa.